Home » Geen categorie » De tien grootste voetbalblunders in de Bundesliga

De tien grootste voetbalblunders in de Bundesliga

De Bundesliga wordt door voetbalkenners gezegd, dat het de beste voetbalcompetitie is ter wereld. Maar ook in deze competitie worden blunders gemaakt. Hieronder de 10 grootste blunders in deze competitie:

  1. ”Pep” Guardiola laat de Duitse schaal vinden;
  2. Jurgen Klop struikelt over zijn eigen benen bij de pers en valt bijna van de trap af;
  3. De keeper van HSV ving de bal uit een voorzet of corner en liet de bal los. Hij had waarschijnlijk niet gezien dat rechts van hem nog een BVB Dortmund speler stond en de bal zo het net in schoot;
  4. Manuel Neuer dacht slim te zijn en de handschoenen al aan te trekken, echter was dit niet zo slim. Hij had zijn vest nog aan. Thomas Müller heeft heel lang geprobeerd om Manuel te helpen maar het mocht niet baten.
  5. Een speler van Schalke 04 struikelt over de bal, vervolgens struikelt hij over een reclamebord en tot slot valt hij over een cameraman heen en gaat de camera ook bijna kapot. Beetje jammer is dat de speler geblesseerd raakte na de valpartij.
  6. Ja ja, daar staat hij weer! Jurgen Klop wilt de bal aannemen en weg schieten maar hij schiet de bal kei hard tegen de coach van het andere team aan! Hilarisch!
  7. Hertha BSC keeper vraagt een speler om een bidon water. Het enige wat hij niet verwachtte is dat die speler die achter hem stond kei hard een bidon tegen zijn hoofd aan gooide!
  8. Een niet te missen kans, VFL Wolfsburg spits krijgt de bal voor een open doel, hij schiet de bal tegen de lat en de bal kaatst naar de verkeerde kant van de lat en de bal zit dus niet in het netje.
  9. Een geit als mascotte, wie doet nou zo iets? Ja inderdaad, je verwacht het al. De geit wou het veld niet verlaten en is een kwartier achter na gezeten door de coaches en spelers.
  10. Eigen goal! Ja ook die staat er tussen, Werder Bremen wilt de bal weg trappen maar de speler raakt de bal zo verkeerd dat de bal het eigen doel bi