Home » Geen categorie » Sportschool blunders

Sportschool blunders

Als je regelmatig in de sportschool te vinden bent herken je de grootste blunders in de sportschool zeker. Dit kan natuurlijk iedereen overkomen, maar liever wordt je niet betrapt op 1 van de volgende blunders.
De 5 beschamende en meest voorkomende blunders in de sportschool.

1. een sport bh vergeten.

Je borsten stuiteren slingeren en springen alle kanten op die jij NIET wilt. Het is niet mooi en zeker ook niet fijn.
Daarnaast is het niet dragen van een sport bh niet bevorderlijk voor de stevigheid van de borst.

2. Struikelen op de loopband.

Ben je lekker bezig op de loopband door extra hard te lopen en tegelijkertijd nochalant uit je bidon te drinken met die potentiƫle partner naast je.
Blijkt de loopband iets te hard te draaien voor je benen en ga je lang uit met je neus op de loopband.
Waarna de loopband je met een vaart tegen de muur aan werkt. Geen sexy actie.

3. uitlaat gassen tijdens een buikspieroefening of yoga oefening.

Tijdens buikspieroefeningen en yoga oefeningen worden regelmatig onder buikspieren aangespannen wat kan leiden tot te hoge druk in de darmen.
Deze druk zal zich naar buiten verplaatsen waardoor er een onaangename lucht/geluid zal ontstaan. Niet erg fijn voor u en uw buren.

4. meer van jezelf laten zien dan de bedoeling was

Het niet dragen van juiste sportkleding bijvoorbeeld een gewone bh of een te korte/strakke/wijde broek. De kleding kan er voor zorg dragen dat bij fanatiek sport lichaamsdelen onder de kleding vandaan schuiven.
Kies daarom je sportoutfit met veel zorg uit om te voorkomen dat je beter zonder kleding naar de sportschool had kunnen gaan.

Sporten

5. Lekker bezig, en dan niet meer onderscheiden kunnen worden van een biet.

Sporten vergt een hoop energie van het lichaam. Het is heel gebruikelijk dat bij intensief sporten je gaat transpireren en je wangen een beetje rood bij kleuren.
Maar eruit zien als de broer/zus van een biet is niet heel charmant. Neem liever op tijd pauze om uw lichaam tot rust te laten komen.